63 41 90 00 mail@citygroup.dk

City Group Overfladebehandling A/S

Autolakering og industrilakering siden 1976

City Group Overfladebehandling A/S i Middelfart er en af Danmarks ældste og største virksomheder inden for overfladebehandling, industrilakering og autolakering.

City Group Overfladebehandling A/S er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 af Bureau Veritas Denmark. 

Autolakering og industrilakering siden 1976

City Group er en topmoderne lakeringsvirksomhed beliggende i Middelfart, kun en kilometer fra motorvejen. Vi er en familieejet virksomhed drevet af Lenna og Karl Aage Nielsen samt sønnen Morten Bo Nielsen. Lenna og Karl Aage Nielsen har arbejdet med autolakering og industrilakering siden 1976 – dels fra Kølvrå Auto og Industrilakering ved Karup, og herefter Bogense Auto og Industrilakering. Vores medarbejdere er professionelle og engagerede, og vi vægter kvalitet og service særdeles højt.

Vi har en meget stor værkstedskapacitet med seks sprøjtekabiner og en truckkapacitet op til 18 tons. Virksomheden er løbende optimeret med de mest moderne hjælpemidler, således at vi i dag råder over et lakereri, der er 100 % up-to-date hvad angår kapacitet, flow og funktionalitet. I foråret 2017 er virksomheden delt op i henholdsvis City Group Overfladebehandling A/S og City Group Brandsikring A/S.

Brandsikring af bygninger og bygningsdele

City Group har i løbet af de seneste år ekspanderet kraftigt inden for brandsikring af bygninger med brandfugning, brandmaling samt brandbats og brandgips. Vi står også for rådgivning og de brandtekniske beregninger i forbindelse med brandsikringsopgaverne. Aktiviteterne med brandsikring af bygninger og bygningsdele er nu lagt over i et selvstændigt selskab: City Group Brandsikring

 

Kvalitet til tiden – og til den rigtige pris

Vores motto er “kvalitet til tiden”. Vi er din sparringspartner og bestræber os på at “sidde på samme side af bordet som vores kunder”. Vi anerkender sammenhængen mellem kvalitet og pris – dog uden at glemme, at prisen skal være interessant. Da vi ikke går på kompromis med kvaliteten, kan vi kun skabe dette gennem god planlægning, og ved at gøre arbejdet rigtigt første gang.