63 41 90 00 mail@citygroup.dk

Overfladebehandling af stål, aluminium og træ

City Group har 40 års erfaring med overfladebehandling af alle typer industriemner

City Group er en topmoderne lakeringsvirksomhed beliggende i Middelfart, kun en kilometer fra motorvejen. Vores medarbejdere er professionelle og engagerede, og vi vægter kvalitet og service i vores overfladebehandling særdeles højt. Vi har en meget stor værkstedskapacitet til overfladebehandling med seks sprøjtekabiner og en truckkapacitet op til 40 tons.

Vi sandblæser alle typer biler, maskiner og konstruktioner

Vi udfører opgaver med sandblæsning af alle typer biler, maskiner og konstruktioner. Vi tager dagligt store maskiner som gaffeltrucks helt op til 70 tons under behandling på vores værksted i Middelfart.

Læs mere om sandblæsning

 

Slyngrensning giver flot finish og god økonomi

Ved slyngrensning af bruges der ikke trykluft, men i stedet slynger roterende hjul blæsemidlerne mod emnerne. Vi tilbyder slyngrensning af emner på op til 1.300 mm i bredden og 500 mm i højden.

Læs mere om slyngrensning

40 års erfaring med industrilakering

Vi er en af Danmarks førende virksomheder inden for industrilakering. Vi håndterer små og store serier samt emner helt op til 40 meters længde.

Metallisering af alt fra veteranbiler til store jernkonstruktioner

City Group råder over markedets nyeste og mest avancerede metalliseringsudstyr. Vi metalliserer lastbilchassiser, ladopbygninger og alle former for jernkonstruktioner.