63 41 90 00 mail@citygroup.dk

En af Danmarks førende på industrilakering

40 års erfaring med industrilakering

City Group Overfladebehandling A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for industrilakering (vådlakering) og metallisering. Vi håndterer små og store serier samt emner helt op til 40 meters længde.

Overfladebehandling af de helt store industriemner

Vi er specialiserede i industrilakering af et bredt sortiment af industriemner. Vi ser et stadigt stigende behov for at få overfladebehandlet emner af stor forskellighed i små og store serier. Vi har eget sandblæseri og syv sprøjte-/tørrekabiner, der sammen med vores store forberedelseshaller danner rammen om en særdeles effektiv lakeringsvirksomhed med stor kapacitet.

 

Stort conveyoranlæg giver et rationelt produktionsflow

Forudsætning for at at vi kan opretholde et effektivt flow på vores værksteder er, at de rigtige værktøjer og ophængningsfaciliteter er tilstede. Vi råder over et conveyoranlæg for ophængning til lakering af mindre emner, samt vogne til transport af tunge emner.

Vi giver dig kvalitet til tiden – og til den rigtige pris

Vi bestræber vi os på at koncentrere os om det, vi er bedst til. Vi stiller os på din side i valg af den rigtige løsning, og med vores store kapacitet og rationelle arbejdsgange kan vi til enhver tid matche konkurrenterne i kvalitet/pris.