63 41 90 00 mail@citygroup.dk

Sandblæsning af alle typer opgaver

Sandblæsning af alle typer køretøjer og maskiner

City Group udfører opgaver med sandblæsning på lastbilchassier, ladopbygninger, hejselad, tankvogne, slamsugeropbygninger, betonkanoner, påhængsvogne, trailere – kort sagt alt kørende materiel. Vi sandblæser, metalliserer og lakerer derudover chassisrammer, karosserier og skærme til veteranbiler og veterantraktorer. Her er det af største vigtighed, at sandblæsningen foretages nænsomt og professionelt. Vi har dagligt store maskiner som gaffeltrucks op til 70 tons, gummigeder, fodervogne, slamsugere, traktorer, tromler, asfaltmaskiner, byggelifte under behandling på vores værksted i Middelfart.

Sandblæsning af store konstruktioner

City Group sandblæser og lakerer emner og konstruktioner i alle afskygninger. Små og store stålkonstruktioner, trapper, gelændere, gastanke, maskindele, containere, tankstandere, lygtepæle og meget andet. Vores sandblæseri har plads til langt de fleste opgaver med en længde på 20 meter, bredde på 6 meter og en højde på 6 meter. Med truckkapacitet på op til 40 tons håndterer vi stort set alle løfteopgaver. 

Mobil sandblæsning og overfladebehandling over hele Danmark

City Group Overfladebehandling A/S kører ud til opgaver med sandblæsning og overfladebehandling i hele Danmark.

Kvalitetskontrol med meget lille fejlprocent

Vores personale har mange års erfaring i sandblæsning. Derfor er fejlsandblæsning af rør, slanger og andre vitale dele en yderst sjælden oplevelse hos os.

Sandblæsning med miljøvenlige materialer

Hos City Group benytter vi os af de mest miljøvenlige materialer til sandblæsning. Vi bruger Corond eller stålsand. Disse materialer udmærker sig ved at blive genbrugt mellem 20 til 200 gange før de bliver nedslidt. Når sandet er nedslidt sendes det til omsmeltning, og genbruges til andet formål. På denne måde bidrager vi til CO² neutral sandblæsning.