63 41 90 00 mail@citygroup.dk

City Group Overfladebehandling A/S

Mere end 40 års erfaring med overfladebehandling af alle typer emner

City Group er en topmoderne lakeringsvirksomhed beliggende i Middelfart, kun en kilometer fra motorvejen. Vores medarbejdere er professionelle og engagerede, og vi vægter kvalitet og service i vores overfladebehandling særdeles højt. Vi har en meget stor værkstedskapacitet til sandblæsning, metalisering og overfladebehandling. Der er således ingen begrænsning ift. vægt og størrelse på emner, vi kan forarbejde. 

Sandblæsning alle typer maskiner og konstruktioner

Vi udfører opgaver med sandblæsning af alle typer maskiner og konstruktioner.

 Slyngrensning giver flot finish og god økonomi

Ved slyngrensning af bruges der ikke trykluft, men i stedet slynger roterende hjul blæsemidlerne mod emnerne. Vi tilbyder slyngrensning på rullebaneanlæg af emner på op til 1.300 mm i bredden og 500 mm i højden.

Industrilakering med 40 års erfaring

Vi er en af Danmarks førende virksomheder inden for industrilakering. Vi håndterer små og store serier uden egentlig begrænsning ift. størrelse og vægt.

Metallisering af alle størrelser jernkonstruktioner

City Group råder over markedets nyeste og mest avancerede metalliseringsudstyr. Vi metalliserer alle former for jernkonstruktioner.

Lakering af alle former for inventar 

City Group har mere end 30 års erfaring i lakering af alle slags inventar, og har løbende opgaver for bla. møbelfabrikker.

Vi udfører også mange omlakeringer for virksomheder, som ønsker at friske kontorinventaret op eller gå over til et nyt farveskema.

Vi har gennem årene omlakeret utallige designermøbler, som 7’er stole, Wegner stole, Montana reoler og andre unikke møbler.

I lakeringsprocessen sørger vi for at lakkerne harmonerer med de respektive møbelfabrikkers valg.

Tillige udføres lakering af køkkenlåger og døre.