63 41 90 00 mail@citygroup.dk

Seneste nyt fra City Group A/S

Maling af skinner til letbanen i Odense

Skinner til letbanen i Odense

25-4 2019

Der har været travlt hos City Group Overfladebehandling A/S i de seneste par måneder. Årsagen er en større ordre på slyngrensning og maling af ikke mindre en 3000 skinner a” 18 meters længde.

Det har selvsagt været en større proces, udtaler direktør Karl Aage Nielsen. Det kræver en større tilretning alene at håndtere disse emner – samtidig med at det jo er en anseelig arbejdsmængde, som skal udføres.

Det har været en udfordrende start, men nu kører det på ”skinner”.

"Rustent stål" til Rosengårdscentret i Odense

Rosengårdscentret

24-4 2019

I samarbejde med POM Industries har City Group netop afsluttet lakering af 9 stk. lysskulpturer til Rosengårdscentret i Odense.

“Vi har foretaget en malerbehandling i ”rustlook” som alternativ til cortenstål.
Det ligner rustent stål, men drypper til gengæld ikke med rustvand i regnvejr.
– Vi er klar til nye lignende opgaver”.

Karl Aage Nielsen,
Administrerende direktør

Historisk vingesus i Middelfart

25-4 2016

Selvom det ikke længere ser sådan ud, så har den været med i krigen, og ovenikøbet 2. verdenskrig.

Nu, og 2-3 uger frem, er den amerikansk bygget Tanks opstillet foran firmaet City Group A/S på Mandal Alle 18-20 i Middelfart.

En sidste overhaling, i form af en sandblæsning, og en ny lakering i City Groups anlæg, forud for den allersidste rejse til Militærhistorisk Museum, som har til huse i Dannebrogsgade i Odense, har fundet sted de seneste par uger.

Her kan du se, hvordan tanken så ud, før den havde været under kyndig behandling af City Group Overfladebehandling:

Museet har ladet sig overtale til at lade Panserjageren stå til parade foran vore bygninger i 2-3 uger. Alle er velkommen forbi for at tage tanks’ en nærmere i øjesyn på vores plads, udtaler direktør Karl Aage Nielsen.

City Group nu på LinkedIn

11-5 2015

Som en del af den fremadrettede strategi, vil der i den kommende tid ske nye tiltag. Derfor er City Group nu kommet på LinkedIn, hvor du som følger løbende vil kunne læse nyt om virksomheden og de mange projekter, vi hele tiden arbejder på.Følg os på www.linkedin.com/company/city-group-a-s

Stolte traditioner føres videre i City Group A/S

4-5 2015

Forretningsudvidelse har fået lakerings- og brandsikringsvirksomheden City Lak A/S til at skifte navn til City Group A/S. ”Kvalitet til tiden” er stadig et mantra, og kunderne kan fortsat forvente højeste kvalitet.

 

Det summer af liv i produktionshallerne i Middelfart, hvor blandt andet personbiler, lastvogne, maskiner og stålkonstruktioner bliver overfladebehandlet. Derudover også diverse møbler til både erhverv og private. Ingen opgave er for lille, og tilgangen er professionel hver gang. Skiftet til City Group A/S sker i kølvandet af, at forretningsområdet de senere år er udvidet til også at omfatte brandsikring. Stifter og direktør Karl Aage Nielsen udtaler ” Hvor vi tidligere udelukkende arbejdede med lakeringsopgaver, udfører vi i dag også brandsikring af bygninger i hele Danmark. Derfor er det tid til et navneskifte. ”

 

Brandsikring og mobil overfladebehandling i hele Danmark

Senest er City Group A/S begyndt at udføre brandsikringsopgaver på byggeprojekter. Et marked som i disse år er stærkt stigende, ikke mindst på grund af lovgivningen på området. I dag kører syv biler rundt og laver brandsikring, ligesom mobil overfladebehandling gør det muligt at udføre både sandblæsning og andre typer behandlinger, i hele Danmark.

 

Erfaring skaber vækst

City Group A/S ekspanderer fortsat og har udvidet kapaciteten til at klare selv de største opgaver. Knap 40 års erfaring i branchen gør, at alle typer opgaver løses af de bedste fagfolk. Den positive udvikling begrunder direktør Karl Aage Nielsen med: ” Efter så mange år i branchen har vi et stort knowhow som kun de færreste. Vi er eksperter i løsning af alle lakeringsopgaver og ser ingen begrænsninger. ” 2015 tegner til at blive et godt år for City Group A/S, som fortsat vækster.